در ادامه به بررسی مهمترین و پرکاربردترین مفاهیم و اصطلاحات رایج در Off Page Seo یا سئوی خارجی میپردازیم. Hidden Content محتوای متنی یا لینکهای یک وبسایت است که در کدهای منبع وجود دارد اما برای بازدید کنندگان قابل مشاهده نیست. در گذشته، مدیران وب بمنظور گرفتن رتبههای بهتر، مقالاتی طولانی و بهینه شده برای موتورهای جستجو ایجاد میکردند. اگر کاربران با کلیک بر روی آن امکان خواندن محتوا را داشته باشند، پس موتورهای جستجو نیز این امکان را خواهند داشت. Keyword Stuffing یک تکنیک سئوی کلاه سیاه است و به عمل پر کردن محتوای وبسایت با کلمات کلیدی به طرزی غیرطبیعی، با هدف گرفتن رتبههای بهتر در صفحات نتایج موتورهای جستجو گفته میشود. استفاده از این روش، به پنالتی شدن توسط موتورهای جستجو منجر خواهد شد.
دلایل ضرورت سئو( بهینه
زمانی که فهرست کلمات کلیدی خود را ایجاد کردید، در مرحله بعدی باید این کلمات را در محتوای وبسایت خود هدفگذاری کنید. هر صفحه از وبسایت باید یک کلمه کلیدی اصلی را هدفگذاری کند و علاوه بر آن، میتواند چند کلمه کلیدی فرعی مرتبط را نیز به کار بگیرد. تصویر زیر، محلهای کاربرد کلمات کلیدی در صفحهای بهینهسازی شده بر اساس اصول سئو داخلی را نمایش میدهد. باید توجه داشته باشید که بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو در واقع بهینهسازی وبسایت برای کاربران است.
همانطور که گفته شد ایندکس شدن یک صفحه از وبسایت مساوی است با آغاز فرایند سئو. بطور کلی سه مرحله Discover، Index و Ranking برای هر سرچ انجینی وجود دارد و بروز مشکل در هر قسمت مانند محتوای بی کیفیت، مشکلات کد وبسایت و … می تواند در سئو وبسایت وقفه بیاندازد. فرایند جمع آوری اطلاعات و دسته بندی آن ها توسط موتور های جستجو است.
دوره بازاریابی محتوا (پکیج کامل)
رتبۀ بهتر یعنی ترافیک بیشتر و ترافیک بیشتر یعنی مشتریان و آگاهی از برند بیشتر. بیتوجهی به سئو یعنی بیتوجهی به یکی از مهمترین کانالهای ترافیک و واگذاری کامل آن بخش از بازار به رقبا. اکثر ما زمانی که به چیزی احتیاج پیدا میکنیم اولین کاری که به ذهنمان میرسد، پرسیدن از گوگل است! اما مشکل اینجاست که ۱.۱۳ میلیارد وبسایت در دنیا وجود دارد که در کلیدواژههای مختلف، با هم رقابت میکنند. بازار کار سئو پر از فرصت شغلی است و هر روز رشد میکند چون تمام کسب و کارها در حال آنلاین شدن هستند و اهمیت حضور در گوگل هر روز بیشتر میشود؛ بنابراین مهارت سئو یه مهارت کاربردی با بازارکار خوب محسوب میشود.
- بایدو را شاید صرفا در چین استفاده کنند چراکه موتور جستجوگر قدرتمند چینی است.
- برای یافتن نقشه سایت، معمولا عبارت /sitemap.xml را در انتهای دامین قرار دهید.
- فایل robots.txt اغلب به شکل خودکار ساخته میشود و در آدرسی مشابه yoursite.com/robots.txt قابل مشاهده است.
- از آنجاییکه گوگل هرگز وجود چنین سیستمی را تایید نکرده، ممکن است عدهای از وجود آن بیخبر باشند؛ اما بنظر میرسد سندباکس گوگل، فیلتری باشد که در حدود سال 2004 به الگوریتمهای گوگل اضافه شده است.
سئو چیست؟ راهنمای کامل مفاهیم سئو + دانلود چک لیست SEO نوین
سئو تکنیکال سایت به تمام فعالیتهایی اشاره دارد که در وب سایت شما عمدتا برای بهینه سازی خزش آسان تر و ایندکس آسان تر موتورهای جستجو انجام می شود. سئو تکنیکال در کنار عوامل دیگر همچون سئو داخلی و سئو خارجی، یکی از کارهایی است که زمانیکه به درستی انجام شود به بهبود رتبه بندی وب سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو منجر می شود. آشنایی با الگوریتمهای گوگل و موتورهای جستجوی دیگر در سئو را میتوان اولین گام از بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو دانست.
0 پاسخ به “سئو چیست؟ راهنمای کامل مفاهیم سئو + دانلود چک لیست SEO نوین”