فضاپیمای جویس پرواز 8 ساله خود را به قمرهای مشتری آغاز کرد

·

عکسی از کاوشگر جویس که در یک موشک بارگذاری شده است.

هنگامی که کاوشگر جویس شروع به نزدیک شدن به مشتری می کند، ابزار علمی کاوشگر جویس وارد عمل شده و مطالعه غول گازی را آغاز می کند. حسگرهای موجود بر روی هواپیما از جمله سیستم دوربین نوری، طیف‌سنج‌ها، صداگیر رادار، ارتفاع‌سنج لیزری، مغناطیس‌سنج و تحلیلگرهای ذرات، همگی منظره‌ای بی‌نظیر از سیاره را در اختیار دانشمندان قرار می‌دهند.

این پرتاب یک مأموریت بلندپروازانه برای مطالعه مشتری و سه قمر بزرگ و جذاب آن – گانیمد، کالیستو و اروپا را آغاز کرد که تصور می‌شود همه آنها اقیانوس‌های بزرگی از آب مایع را در زیر پوسته‌های یخی خود ذخیره می‌کنند.

در صورتیکه آن را از دست دادید:

تا 69% تخفیف

فضاپیمای جویس آژانس فضایی اروپا (ESA) روز جمعه (14 آوریل) ساعت 8:14 صبح به وقت EDT (1214 به وقت گرینویچ) پس از تاخیر یک روزه ناشی از فرودگاه فضایی اروپا در کورو، گویان فرانسه از بالای یک موشک آریان 5 به فضا پرتاب شد. تهدید رعد و برق در محل پرتاب جدایی فضاپیما حدود 28 دقیقه پس از بلند شدن رخ داد.

مقصد نهایی.
عکس: ناسا، ESA و تیم هابل SM4 ERO (گتی ایماژ)

آب گرفته و آماده رفتن است.
عکس: اریک لالمند / بلگا مگ / خبرگزاری فرانسه (گتی ایماژ)

برای رسیدن به مشتری و قمرهای یخی آن، این سفینه مسیر طولانی، اما مصرف سوخت بیشتری را برای رسیدن به آنجا طی خواهد کرد. ابتدا در آگوست 2024 به دور زمین و ماه ما تیراندازی خواهد کرد از جاذبه برای کمک به پرواز خود استفاده کنید از طریق منظومه شمسی

0 پاسخ به “فضاپیمای جویس پرواز 8 ساله خود را به قمرهای مشتری آغاز کرد”