لیست قیمت انواع پاور منبع تغذیه کامپیوتر Power computer

·

هر چقدر توان پاور بیشتر و درجه استاندارد 80 PLUS آن بالاتر باشد و همچنین از امکانات مختلفی همچون امکان تعیین چرخش سرعت فن پاور در آن استفاده شده باشد یا اصلا پاور بدون فن باشد، قیمت بیشتری هم خواهد داشت. قیمت پاورهای ماژولار به طور نسبی از پاورهای نیمه‌ماژولار و مخصوصا غیرماژولار بیشتر است. همانطور که از اسمش پیداست این کابل، توان مورد نیاز پردازنده اصلی کامپیوتر را فراهم می‌کند و می‌تواند چهار پینی یا هشت پینی باشد. پاورهایی که کابل پردازنده آنها چهار پینی است معمولا پاورهایی با توان کمترند که برای تامین برق مادربوردهای رده‌پایین‌تر طراحی شده‌اند.

  • بهترین راه برای اینکه  چگونه مدل پاور کامپیوتر را بفهمیم ، این است که صفحه کامپیوتر را باز کنید و به دنبال برچسبی روی آن باشید که اطلاعات مهم مربوط به PSU شما را ارائه می‌دهد ، که شامل نام ، شماره و منبع تغذیه PSU است.
  • به عنوان مثال کارت گرافیک و کارت صدای شما هر دو به برق اضافی نیاز دارند، اما در فاصله زیادی از یکدیگر روی مادربرد قرار می‌گیرند.
  • تعدادشان زیاد است و از 25 برند هم تجاوز می‌کند لیکن برخی از معروفترین آنها عبارتند از Green، Asus، Corsair، SeaSonic،‌ Cooler Master و SilverStone.
  • طرف خوب قضیه برای کسانی که چنین پاورهایی می‌خرند آن است که قیمت این پاورها به طور قطع کمتر از پاورهایی با توان 800 یا 1000 وات به بالاست و شاید تعجب کنید ولی این تفاوت قیمت در بعضی مواقع ممکن است به چندین برابر هم برسد.

برای مثال منبع تغذیه ۵۰۰ واتی را در نظر داشته باشید اگر این ۵۰۰ وات به معنای ولتاژ پیوسته باشد که عالی است اما اگر حداکثر ولتاژ ۵۰۰ وات باشد ممکن است از خرید این پاور اجتناب کنید. معمولا با چک کردن صفحه مشخصات پاور، می‌توانید به این اطلاعات دست پیدا کنید. اکثر رایانه های رومیزی دارای منابع تغذیه داخلی هستند که مستقیماً به مادربرد متصل می شوند. دستگاه‌های کوچک‌تر مانند لپ‌تاپ یا هارد دیسک‌های اکسترنال، از منابع تغذیه خارجی برای شارژ باتری‌های درون خود استفاده می‌کنند.

آناتومی پاور کامپیوتر: هر آنچه باید در مورد منبع تغذیه کامپیوتر بدانید

در رایانه شخصی (PC) ، منبع تغذیه جعبه فلزی است که معمولاً در گوشه‌ای از قاب قرار دارد. منابع تغذیه ، که اغلب به آنها ” سوئیچینگ” می‌گویند ، از فناوری سوئیچر برای تبدیل ورودی AC به ولتاژهای DC کمتر استفاده می‌کنند. منبع تغذیه (PSU) در رایانه شخصی تنظیم و نیرو را به قطعات در کیس تنظیم می‌کند. اگر فکر می‌کنید که نیاز دارید راندمان بهتری از سیستم خود دریافت کنید و یا در آینده شرایط به‌گونه‌ای است که سیستم خود را ارتقا می‌دهید پس پاوری با دو برابر قدرت سیستم خود تهیه نمایید.

راه حل سریع و اسان برای خرید پاور؟

مثلا در پاورهای نیمه‌ماژولار، طول و رنگ کابل‌های اصلی توسط کاربر انتخاب نمی‌شود ولی در پاورهای ماژولار دست کاربر در این مورد هم باز گذاشته شده تا کابلی با اندازه و رنگ انتخابی خودش تهیه کند. البته در مورد رنگ کابل شاید انتخاب‌های زیادی پیش روی کاربر نباشد ولی احتمال آنکه مثلا کاربر بتواند کابل‌های اصلی را با طول کمتری تهیه کند وجود دارد و همانطور که می‌دانید هر چقدر طول کابل کمتر باشد از پیچ خوردن کابل و به هم‌ریختگی کابل‌ها داخل کیس جلوگیری خواهد شد. برای کاربران حرفه‌ای‌تر ساخته شده و در آن انتخاب تمام کابل‌ها به عهده خود کاربر است حتی کابل‌های اصلی یعنی کابل 20 یا 24 پین ATX‌ و کابل پردازنده. اگر یادتان باشد در بخش کابل ATX گفتیم توان مورد نیاز شیارهای PCI-E یا بهتر بگوییم کارت‌هایی که در این شیارها قرار می‌گیرند از طریق مادربورد و از همان توانی تامین می‌شود که مادربورد از کابل ATX می‌گیرد.

انتخاب پاوری با 50 وات توان بیشتر از توان محاسبه شده، اثر اشتباهات احتمالی در محاسبه توان پاور و همچنین عدم همخوانی کامل بین قطعات انتخاب شده و قطعات کامپیوتر شما را از بین برده و خیال‌تان را از هر جهت راحت خواهد کرد. دلیل دوم آن است که اگر توان پاور دقیقا با توان مصرفی قطعات کامپیوتر یکی باشد که البته معمولا هم این اتفاق نمی‌افتد در این صورت فشار زیادی به پاور وارد شده و نه تنها در کارکرد آن اختلال ایجاد خواهد کرد بلکه از عمر مفید آن هم خواهد کاست. قبل از شروع این بحث باید بگوییم در هر جای این راهنما که از کلمه “منبع تغذیه” استفاده کردیم منظورمان همان پاور کامپیوتر است.

بهترین برندهای پاور کامپیوتر در بازار