اما مشکل به ظاهر نه چندان مناسب بخش عقب خوردو برمیگردد که گویا بسیاری از خودروهای چینی موجود در بازار نیز از این مساله رنج میبرند. به نحوی که در همان نگاه اول میتوان فهمید که تناسب زیادی بین نمای جلو و عقب خودرو وجود ندارد. مزیتی که خودروهای داخلی نسبت به خودروهای خارجی دارند، عدم کمبود قطعات و تعمیرکار است. برخی از قطعات خودروهای چینی به سختی یافت می شوند و برای تعمیر باید به نمایندگی های محدود آنها سر بزنید. هزینه های بالای قطعات و همچنین هزینه های سرویس و تعمیرات بالای آن نسبت به خودروهای داخلی از دیگر معایب خودروهای چینی همانند ام وی ام ۳۱۵ است. این موتور نسبتاً ضعیف و تنبل از نظر شتاب گیری و کشش در سربالاییها، عملکرد خیلی خوبی از خود نشان نمیدهد.
- گیربکس اتوماتیک X22 در کنار پیشرانه ضعیف آن، زنجیره نکات منفی فنی این خودرو را کامل میکند.
- اما با این وجود موتوری که در زیر کاپوت ام وی ام 315 قرار دارد دارای قدرت کافی نیست.
- پیشرانه 105 اسب بخاری X22 برای خودرویی با وزن 1250 کیلوگرم فوق العاده ضعیف محسوب میشود به طوری که برخی رانندگان این خودرو از شتاب ضعیف آن در سر بالاییها گلایه دارند.
- نسخه فیس لیفت ام وی ام ۳۱۵ با نام ام وی ام ۳۱۵ پلاس در سال ۱۳۹۹ عرضه شده است.
مدلهای مختلف این خودرو از پیشرانههای سه سیلندر یا چهار سیلندر بهره میبردند و حتی میتوانستید این هاچبک چینی را با گیربکس اتوماتیک نیز سفارش دهید. با این وجود گستردگی معایب ام وی ام ۱۱۰ باعث شد تا این خودرو آن طور که انتظار میرفت در بازار داخلی موفق ظاهر نشود. سگمنت خودروهای هاچ بک در بازار ایران همواره بسیار محبوب بوده و این موضوع، مخصوصاً طی حدوداً ۱۵ سال اخیر نمود بیشتری پیدا کرده است. البته ارائه شرایط فروش اعتباری با اقساط بلندمدت مشوقی برای خرید این خودرو است، هرچند افت قیمت شدید در بازار آزاد و خرید و فروش کم رونق نمونههای کارکرده تهدیداتی جدی برسر راه خرید و استفاده از ام وی ام 315 پلاس محسوب میشوند. وقتی صحبت از کراس اور پیش می آید انتظار از آن خودرو کمی بالا می رود. همین موضوع در خصوص ام وی ام X22 نیز مصداق پیدا می کند چرا که پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی این خودرو که قدرتی برابر با 106 اسب بخار را تولید می کند به هیچ وجه جوابگوی نیاز های یک خانواده کوچک در مصارف خارج از شهری نیست .
پیش بینی قیمت خودرو برای شب عید؛ منتظر گرانی باشیم یا کاهش قیمت؟
با ورودMVM 110به بازار ایران، تنها رقیبی که در کنار این خودرو خودنمایی میکرد، پراید خودمان بود. نبود قطعات یدکی و بازار دست دوم بسیار بد ام وی ام 110 باعث عقب ماندن آن از رقیبش پراید شد. نسخه 3 سیلندر این خودرو با قدرت 52 اسب بخار و جعبه دنده دستی و مدل 4 سیلندر با قدرت 68 اسب بخار و با دو جعبه دندهی دستی و اتوماتیک تولید شده است.
قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ + جدول
از جمله امکانات این خودرو میتوان به شیشه بالابرهای برقی جلو و عقب، آینههای جانبی برقی و سیستم پخش MP3 با پورت USB و … اشاره کرد. ام وی ام ۳۱۵ حداکثر سرعتی مجله خبری خودرو ام وی ام برابر با ۱۷۰ کیلومتر دارد و صفر تا صد را حدوداً در ۱۲ ثانیه میتواند پر کند. امویام ۳۱۵ یکی از محصولات کمپانی چری در کلاس خودروهای سدان و هاچبک است.
این خودرو ۲۸ میلیمتر فاصله محوری زیادتری نسبت به ۳۱۵h دارد که اکنون ما را به این نکته خواهد رساند که در قالب پلتفرم، این دو اتومبیل نسبت به یکدیگر متفاوت هستند. بعضی از افراد بر این باور میباشند که X22 همان ام وی ام ۳۱۵h میباشد که فقط ارتفاع آن زیادتر و فیس لیفتی روی آن انجام گرفته است. اما زمانی که وارد جزئیات این اتومبیل میشوید، به این مورد میرسیم که فقط بعضی شباهتهای ظاهری آن موجب شده تا ذهن بعضی از اشخاص به طرف ۳۱۵h برود.